Elst (Gld)


voel je goed, voel je beter


hamam ontspanningsmassages

klachtbehandelingen reiki

voetreflexologie klankschaalmassage

brazilian wax harsen

workshops


Praktijk is normaal geopend

U bent van harte welkom. Bij het maken van een afspraak volg ik nauwgezet de RIVM- en Brancheorganisatieadviezen van het BMS op. Voor essentiële info hierover: klik hier. Ik hoop u gauw weer te zien in goede gezondheid!


Maandaanbieding

Geniet deze augustus van de ideale combinatie van een scrub, zeep- en ontspanningsmassage van 90 minuten. Boek deze weldaad voor je huid en geest nu voor maar € 64,- (ipv normaal € 68,50)


Hars/Wax aanbieding

De hele zomer kunt u uw oksels laten waxen voor maar € 12,50 (ipv normaal € 17,50)

In de praktijk kunt u ook terecht voor andere professionele wax en/of harsbehandelingen. kijk voor meer info verder op deze site.

Aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage-en Sportverzorgingsbranche

Over mij / Certificaten

Mijn naam is Gerrit Ernste. Hieronder leest u onder andere waarom masseren mijn passie is en ik daarvan mijn beroep heb gemaakt.


Intensense staat voor het bereiken van een heerlijke diepe ontspanning door het toepassen van allerlei soorten massages en/of klachtbehandelingen. Naast de basis technieken werk ik veel intuïtief. Mijn massages geef ik op basis van integriteit en respect.

Begin 2007 heb ik de opleiding ontspanningsmassage gevolgd. Kort daarop is in Nijmegen massagepraktijk Intensense van start gegaan. In 2012 is de praktijk verhuisd naar Elst (GLD). De praktijk is makkelijk met de auto en het OV bereikbaar voor klanten uit de regio Arnhem en Nijmegen. Parkeren is gratis en het NS station ligt op loopafstand. De praktijk is geheel voorzien van vloerverwarming en op warme zomerdagen zorgt airconditioning voor een aangenaam massageklimaat.

Het aanbod is veelzijdig. Zo kunt u naast massages, hamam en klachtbehandelingen ook terecht voor reiki, voetreflexologie, harsen en waxen. Meer details leest u verder op deze site.