Over mij / Certificaten

Mijn naam is Gerrit Ernste. Hieronder leest u onder andere waarom masseren mijn passie is en ik daarvan mijn beroep heb gemaakt.


Intensense staat voor het bereiken van een heerlijke diepe ontspanning door het toepassen van allerlei soorten massages en/of klachtbehandelingen. Naast de basis technieken werk ik veel intuïtief. Mijn massages geef ik op basis van integriteit en respect.

Begin 2007 heb ik de opleiding ontspanningsmassage gevolgd. Kort daarop is in Nijmegen massagepraktijk Intensense van start gegaan. In 2012 is de praktijk verhuisd naar Elst (GLD). De praktijk is makkelijk met de auto en het OV bereikbaar voor klanten uit de regio Arnhem en Nijmegen. Parkeren is gratis en het NS station ligt op loopafstand. De praktijk is geheel voorzien van vloerverwarming en op warme zomerdagen zorgt airconditioning voor een aangenaam massageklimaat.

Het aanbod is veelzijdig. Zo kunt u naast massages, hamam en klachtbehandelingen ook terecht voor reiki, voetreflexologie, harsen en waxen. Meer details leest u verder op deze site.