Ontspanningsmassages

Ontspanningsmassage (60, 75 of 90 minuten)

Dit is een oude en geliefde methode ter pijnbestrijding en ter ontspanning van de spieren. Het heeft zowel lichamelijk als geestelijk een goede invloed op uw gezondheid


Een goed uitgevoerde massage bestaat veelal uit een combinatie van strijken, wrijven, drukken, kloppen en kneden. De bloedtoevoer kan er door verbeterd worden en de afvoer van afvalstoffen versneld. Een krachtige massage kan u sterker maken en langdurig laten ontspannen. Na een massage zit u beter in uw vel: U wordt assertiever en u leert uw lichaam en gevoel beter kennen.


Scrubben (15 minuten)

Een deel van je huidcellen was je gewoon weg als u zich wast. Een groter deel gaat alleen maar weg door te scrubben. Scrubben zorgt voor een verjongde en glanzende huid.

Alle verzorgingsproducten worden na het verwijderen van de dode huidcellen beter door de huid opgenomen. Na het scrubben wordt uw huid egaler en sneller bruin. Bent u al bruin, dan zorgt regelmatig scrubben er voor dat uw tint langer blijft zitten en mooi blijft. Ingegroeide haartjes krijgen nauwelijks een kans als u regelmatig scrubt. Na het scrubben is uw doorbloeding verbeterd, waardoor de grauwsluier verdwijnt en uw huid gaat stralen.

Hotstone massage  (75 minuten)

is een oeroude techniek en staat voor masseren met verwarmde gladde lavastenen. De “hot stones” zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava en vulkanen, die door de eeuwen heen hun mooie en ronde vorm hebben gekregen. Volgens de Indianen zijn de stenen gevormd door de 4 elementen: aarde, wind, water en vuur.


De stenen worden o.a. geplaatst op acupunctuur- en energiepunten en gestreken over de meridianen, waarbij de energie van lichaam en geest in harmonie worden gebracht. De combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van etherische oliën, maken deze ervaring uniek. De diepe thermische werking geeft een diep gevoel van welzijn. 

 
· Werkt hemels ontspannend en verkwikkend in op uw spieren, 
  lichaam en geest;
· Zorgt voor een positief zelfherstel en balans van het lichaam;
· Draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, helpt afvalstoffen af 
  te voeren;
· Stimuleert de organen en bloedsomloop.

Lomi Lomi massage (75 minuten)

In de Hawaiiaanse filosofie, de Huna, gaat het vooral om twee zaken: Harmonie en Liefde. Gebrek aan harmonie leidt tot weerstand, wat weer tot blokkades in de energiestroom kan leiden. Een Lomi Lomi massage helpt om die blokkades op te heffen en heeft daarom een helende werking. Het is een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam, waarbij met de handen en de onderarmen wordt gemasseerd.

De continue vloeiende bewegingen die uitgevoerd worden als een dans, kunnen vergeleken worden met de golven van de oceaan, welke energieblokkades opheffen, spanningen in het lichaam weg laten vloeien en de natuurlijke energiestroom in het lichaam stimuleert. 


Lomi is het Hawaiiaanse woord voor massage en betekent "drukken, kneden, wrijven", maar ook "met fluwelen pootjes van een tevreden kat aanraken". Een Lomi Lomi massage is pure ontspanning.
        


Bamboemassage (60 minuten)

De bamboemassage bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en bestrijdt pijnlijke en vermoeide spieren. 


Tijdens de bamboemassage wordt, er naast het gebruik van de handen, gewerkt met een bamboe stok en groot houten ei om de acupressuuur punten te behandelen. Het masseren met bamboe, warme massage olie en etherische olie zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.