Elst (Gld)


voel je goed, voel je beter


hamam ontspanningsmassages

klachtbehandelingen reiki

voetreflexologie klankschaalmassage

brazilian wax harsen

workshops


Praktijk is normaal geopend

U bent van harte welkom. Bij het maken van een afspraak volg ik nauwgezet de RIVM- en Brancheorganisatieadviezen van het BMS op. Voor essentiële info hierover: klik hier. Ik hoop u gauw weer te zien in goede gezondheid!


Maandaanbieding

Geniet deze augustus van de ideale combinatie van een scrub, zeep- en ontspanningsmassage van 90 minuten. Boek deze weldaad voor je huid en geest nu voor maar € 64,- (ipv normaal € 68,50)


Hars/Wax aanbieding

De hele zomer kunt u uw oksels laten waxen voor maar € 12,50 (ipv normaal € 17,50)

In de praktijk kunt u ook terecht voor andere professionele wax en/of harsbehandelingen. kijk voor meer info verder op deze site.

Aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage-en Sportverzorgingsbranche

Massage Workshop

Workshop klassieke ontspanningsmassage(1 hele dag)
Altijd al willen leren masseren? Dat kan ook bij Massagepraktijk Intensense. 


Wat krijgt u?

- Workshop in een klein groepje met max. 4 cursisten 

- Intensieve begeleiding

- Lunch

- Reader voorzien van alle stappen en technieken, voorzien van foto's

- Certificaat van deelname 

- Kortingsbon van 10% op een massage of behandeling naar keuze 

Prijs bij deelname van maximaal 4 personen: € 89,- per persoon.


 Cursusdata:

 -  Op aanvraag.

 * Bij minimaal 2 aanmeldingen gaat de workshop al door en wordt deze gepland.

 * Als u liever privé, met z'n tweeën, de workshop wenst te volgen kost de        workshop € 110,- per persoon.Meer info:
In kleine groepjes van maximaal 4 personen leert u vele basistechnieken toe te passen, waardoor u aan het eind van de workshop een totale lichaamsmassage kunt geven. U leert op een verantwoorde manier en juiste wijze te masseren waardoor de massage, zowel voor u als voor degene die u masseert als prettig aanvoelt. Ideaal voor partners die elkaar willen leren masseren of mensen die de kneepjes van het masseren willen leren.

De workshop wordt gehouden van 10-16 uur in de massagepraktijk. Onder genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers volgt een korte introductie in de theorie. Daarna oefent u met uw partner of als u alleen heeft geboekt samen met een andere cursist. De workshop wordt een half uur onderbroken voor de lunch (inclusief).

U ontvangt aan het einde van de workshop een certificaat en een kortingsbon van 10% op een behandeling of massage naar keuze.

Ten slotte krijgt u natuurlijk ook de bijbehorende reader mee naar huis, zodat u ook thuis kan oefenen. In de reader staan stapsgewijs en voorzien van foto's de aangeleerde technieken beschreven.