Klachtbehandelingen

schouders of bovenrug/nek, onderrug of spanningshoofdpijn
(30 minuten)Massage kan een alternatief zijn voor dure Fysiotherapie. Als een arts heeft vastgesteld dat uw klachten voortvloeien uit een verkeerde houding of stress kan massage zeker uitkomst bieden. Tijdens de behandeling ga ik aan het werk om de pijnlijke klachten weg te masseren. 
Afhankelijk van de aard van de klachten zijn vaak een aantal behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. Voorts kan ik u adviseren over de aanbevolen frequentie, maar u bent natuurlijk altijd zelf degene, die bepaalt hoe vaak u langskomt voor een behandeling. 

Hoofdpijnmassage (30 minuten)Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. Twee procent van alle Nederlanders, dat zijn er ongeveer 320.000, heeft hoofdpijn als gevolg van te veel pijnstillers of te veel cafeïne.Tijdens de hoofdpijnmassage wordt via meerdere massagetechnieken, waaronder de acupressuur massage techniek, de hoofdpijn behandeld.70% van alle hoofdpijnvarianten reageren goed op massages. Hoofdpijnmassage kan de klachten in veel gevallen geheel verhelpen of de klachten aanzienlijk verlichten.