Elst (Gld)


voel je goed, voel je beter


hamam ontspanningsmassages

klachtbehandelingen reiki

voetreflexologie klankschaalmassage

brazilian wax harsen

workshops


Praktijk is normaal geopend

U bent van harte welkom. Bij het maken van een afspraak volg ik nauwgezet de RIVM- en Brancheorganisatieadviezen van het BMS op. Voor essentiële info hierover: klik hier. Ik hoop u gauw weer te zien in goede gezondheid!


Maandaanbieding

Geniet deze augustus van de ideale combinatie van een scrub, zeep- en ontspanningsmassage van 90 minuten. Boek deze weldaad voor je huid en geest nu voor maar € 64,- (ipv normaal € 68,50)


Hars/Wax aanbieding

De hele zomer kunt u uw oksels laten waxen voor maar € 12,50 (ipv normaal € 17,50)

In de praktijk kunt u ook terecht voor andere professionele wax en/of harsbehandelingen. kijk voor meer info verder op deze site.

Aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage-en Sportverzorgingsbranche

HamamHamam Basic (60 minuten)
Hamam is een oosters badhuisritueel, dat al duizenden jaren geleden in het midden-oosten is ontstaan. Naast een reinigende en ontspannende functie heeft het ook altijd een sociale functie gehad, als ontmoetingsplaats. Ook nu nog bestaan er hamams in Syrie, Turkije en Jordanie.
U ligt op een verwarmde plaat van natuursteen. Vervolgens wordt u met warm water overgoten en met eenTurkse kese wordt uw huid van top tot teen gescrubd en ontdaan van dode huidcellen. Hierna volgt een weldadige zeepmassage van het hele lichaam. Deze wordt uitgevoerd met de originele olijfzeep (Haci Sakir) uit Turkije.Hamam massage (90 minuten)
De hamam massage verloopt in dezelfde volgorde als hierboven beschreven. Aan de behandeling wordt toegevoegd dat u na de zeepmassage een weldadige olie massage ondergaat met verwarmde olie. U zult zich hierna als herboren voelen.Hamam massage de luxe (120 minuten)
Deze de luxe hamam massage is een totale verwenbehandeling, die er voor zorgt dat u zich even ver weg voelt van de hectiek en de zorgen van alledag. Aan de bovengenoemde hamam massage wordt toegevoegd dat u na de zeepmassage een ghassoulpakking krijgt. U wordt ingesmeerd met deze medicinale kleisoort uit Marokko. Omouna Ghassoul, zoals het voluit heet, wordt gebruikt bij allergieën en huidproblemen, zoals eczeem en psoriasis. Ghassoul is geneeskrachtig, antisceptisch en neemt afvalstoffen op van de huid. Deze zeepachtige kleisoort bestaat uit lava en aarde en werkt door haar eigenschappen zuiverend en verzachtend. Tijdens het inwerken van de pakking kunt u genieten van een kopje thee of koffie naar keuze.