Elst (Gld)


voel je goed, voel je beter


hamam ontspanningsmassages

klachtbehandelingen reiki

voetreflexologie klankschaalmassage

brazilian wax harsen

workshops


Praktijk is normaal geopend

U bent van harte welkom. Bij het maken van een afspraak volg ik nauwgezet de RIVM- en Brancheorganisatieadviezen van het BMS op. Voor essentiële info hierover: klik hier. Ik hoop u gauw weer te zien in goede gezondheid!


Maandaanbieding

Geniet deze augustus van de ideale combinatie van een scrub, zeep- en ontspanningsmassage van 90 minuten. Boek deze weldaad voor je huid en geest nu voor maar € 64,- (ipv normaal € 68,50)


Hars/Wax aanbieding

De hele zomer kunt u uw oksels laten waxen voor maar € 12,50 (ipv normaal € 17,50)

In de praktijk kunt u ook terecht voor andere professionele wax en/of harsbehandelingen. kijk voor meer info verder op deze site.

Aangesloten bij de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage-en Sportverzorgingsbranche

Cadeaubonnen

Bestel uw cadeaubonnen in elk gewenst bedrag eenvoudig telefonisch, per sms of whatsapp via 06 11733302. Voor 16 uur besteld en betaald is de volgende werkdag in huis. 

Gratis verzending of afhalen op afspraak.

 

Aanbiedingen

Aanbieding

Voor de maandaanbieding verwijs ik u naar de homepage.

Klantenkaart

Heeft u de klantenkaart van Massagepraktijk Intensense al? U kunt met deze stempelkaart sparen voor €15,- korting op een behandeling naar keuze. Bij besteding van iedere €30,- ontvangt u 1 stempel. De volle spaarkaart is niet inwisselbaar op aanbiedingen of behandelingen waar u al korting op ontvangt.
Korting als u lid bent van Fitness & Gezonheidscentrum Elst
Bent u lid van Fitness & Gezonheidscentrum Elst dan ontvangt u op vertoon van uw lidmaatschapspas 10% korting op alle behandelingen bij Massagepraktijk Intensense.


Korting als u met z'n tweeën één afspraak maakt.
Maakt u liever met z'n tweeën één afspraak dan kan dat en krijgt u allebei 10% korting* * op uw behandeling. U wordt in dat geval direct aansluitend op elkaar* behandeld waarbij de één op de ander wacht.

* Vanwege de Coronacrisis is het met 2 klanten tegelijkertijd in de praktijk aanwezig zijn niet toegestaan. De korting blijft wel in stand.

* * Korting geldt niet in combinatie met andere acties en aanbiedingen.