Hamam

Hamam Basic (60 minuten)
Hamam is een oosters badhuisritueel, dat al duizenden jaren geleden in het midden-oosten is ontstaan. Naast een reinigende en ontspannende functie heeft het ook altijd een sociale functie gehad, als ontmoetingsplaats. Ook nu nog bestaan er hamams in Syrie, Turkije en Jordanie. Ik ben trots u de volgende hamam behandelingen in mijn praktijk te kunnen aanbiedenHamam massage (90 minuten)
De hamam massage verloopt in dezelfde volgorde als hierboven beschreven. Aan de behandeling wordt toegevoegd dat u na de zeepmassage een weldadige olie massage ondergaat met verwarmde olie. U zult zich hierna als herboren voelen.Hamam massage de luxe (120 minuten)
Deze de luxe hamam massage is een totale verwenbehandeling, die er voor zorgt dat u zich even ver weg voelt van de hectiek en de zorgen van alledag. Aan de bovengenoemde hamam massage wordt toegevoegd dat u na de zeepmassage een ghassoulpakking krijgt. U wordt ingesmeerd met deze medicinale kleisoort uit Marokko. Omouna Ghassoul, zoals het voluit heet, wordt gebruikt bij allergieën en huidproblemen, zoals eczeem en psoriasis. Ghassoul is geneeskrachtig, antisceptisch en neemt afvalstoffen op van de huid. Deze zeepachtige kleisoort bestaat uit lava en aarde en werkt door haar eigenschappen zuiverend en verzachtend. Tijdens het inwerken van de pakking kunt u genieten van een kopje thee of koffie naar keuze.