Over mij / Certificaten

Mijn naam is Gerrit Ernste. Hieronder leest u onder andere waarom masseren mijn passie is en ik daarvan mijn beroep heb gemaakt.
 


Intensense staat voor het bereiken van een heerlijke diepe ontspanning door het toepassen van allerlei soorten massages en/of klachtbehandelingen. Naast de basis technieken werk ik veel intuïtief. Mijn massages geef ik op basis van integriteit en respect.

Begin 2007 heb ik de opleiding ontspanningsmassage gevolgd. Kort daarop ben ik in Nijmegen met massagepraktijk Intensense van start gegaan. Inmiddels is de praktijk verhuisd naar Elst (GLD). Hierdoor is de praktijk makkelijk met de auto en OV bereikbaar voor klanten uit de regio Arnhem en Nijmegen.


In April 2012 is mijn professionele massagepraktijk met hammamruimte, los van de woning, geopend. Daardoor kan ik vaste en nieuwe klanten in een prettige ambiance ontvangen. De praktijk is geheel voorzien van vloerverwarming en op warme zomerdagen zorgt airconditioning voor een aangenaam massageklimaat.

Intussen is het aanbod aardig uitgebreid en kunt u naast massages, hamam en klachtbehandelingen ook terecht voor reiki, voetreflexologie, harsen en waxen. Meer details leest u verder op deze site.